Catering

Accommodation management ondersteunt u bij het kiezen van en de inkoop van het best passende cateringconcept voor uw bedrijf.

Best passende cateringconcept

Een goede bedrijfscatering is essentieel in uw bedrijf. Iedere medewerker heeft er mee te maken, of het nu gaat om een koffie- of snoepautomaat of een full-service bedrijfsrestaurant; de geboden catering moet passen bij de essentie en de medewerkers van uw bedrijf. Het is daarom van groot belang goed inzicht te hebben in de verwachtingen van de interne klanten voordat u de catering inkoopt. Daarnaast is het vaak mogelijk om op kosten te besparen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Wat ook meespeelt zijn de steeds strenger wordende kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne binnen de catering. Hierdoor wordt het voor organisaties steeds moeilijker deze dienst zelf op een effectieve en efficiënte manier te verzorgen.

Accommodation Management ondersteunt u bij het kiezen van en de inkoop van het best passende cateringconcept voor uw bedrijf. Denk hierbij aan:

  • Koffieautomaten
  • Snack-, soep- en drankautomaten
  • Watercoolers
  • Kantinebeheer
  • Bedrijfscatering

Multifunctioneel bedrijfsrestaurant

Het Nieuwe Werken zorgt ervoor dat zowel de manier als de intensiteit van het gebruik van ruimten enorm aan het veranderen is. Hierdoor vallen op het gebied van onder andere catering flink wat financiële alsmede kwalitatieve voordelen te behalen. Zo kunt u bijvoorbeeld een eetruimte zo inrichten dat deze gebruikt kan worden om uitgebreid te lunchen, maar ook om een kopje koffie met een klant te drinken, een vergadering met een team te houden of bijvoorbeeld een telefonische conferentie te faciliteren. U bespaart dure vierkante meters door optimale inzet van uw beschikbare ruimten.