Integeraal huisvestingsmanagement

Als integraal facilitaire dienstverlener zijn wij uw betrokken partner met professionele oplossingen voor al uw huisvestingsvraagstukken.

Uw organisatie volledig ontzorgen bij het beheer en onderhoud van uw gebouwen, zodat u zich volledig kan richten op uw primaire proces. Dat is onze doelstelling.

Wij verzorgen de exploitatie en zorgen voor overzicht rond de bouwkundige en technische staat van uw gebouwen. Ook brengen wij voor de komende jaren de verwachte onderhoudskosten en vervangingsinvesteringen inzichtelijk voor u in kaart. En tot slot ontzorgt Accomodation Management uw organisatie bij het aansturen en begeleiden van onderhoudspartijen en andere dienstverleners. Met oog voor uw organisatie en met persoonlijke aandacht.

Dat is Integraal Huisvestingsmanagement volgens Accommodation Management.

  • Is uw huisvesting wel in control?
  • Is uw huisvesting nog in optimale conditie?
  • Voldoet uw gebouw aan de geldende wet- en regelgeving en weet u waar u mogelijk nog actie moet ondernemen om hieraan te kunnen blijven voldoen?
  • Is het comfort en binnenklimaat nog wel van deze tijd? Heeft u nog wel grip op alle huisvestingsgerelateerde kosten?

Accommodation Management brengt u weer in control

Huisvesting is een dynamisch concept. Door de jaren heen wijzigen niet enkel de eisen en normen, maar ook de manier waarop huisvesting wordt ingezet. Ontwikkelingen vanuit de overheid kunnen ook van invloed zijn op uw situatie. Net als veranderende werkprocessen en werkstijlen. De eisen die aan uw huisvesting en installaties worden gesteld lijken met de dag te veranderen. En u en uw organisatie moeten meeveranderen. Dat is een grote uitdaging, zeker als uw core business op andere terreinen ligt.

Lees er meer over in onze brochure, klik hier om deze te downloaden.