Samenwerking

Accommodation Management maakt onderdeel uit van de Van Kessel Groep en werkt daarin o.a. samen met de bedrijven Van Kessel & Janssen bouwconsultancy, en adviesbureau voor installatietechniek Bongers/Jansen.

Accommodation Management maakt onderdeel uit van de Van Kessel Groep en werkt daarin o.a. samen met de bedrijven Van Kessel & Janssen bouwconsultancy (uit Beuningen) en Adviesbureau voor installatietechniek Bongers/Jansen (uit Gaanderen). Hierdoor heeft u niet alleen de beschikking over gebouwbeheer maar kunnen wij, waar nodig, direct de benodigde expertises en diensten op het gebied van bouwconsultancy en installatietechniek voor u inzetten.

Van Kessel Groep ondersteunt opdrachtgevers bij gebieds- en gebouwontwikkeling en verstrekt huisvestingsadviezen, van initiatief tot exploitatie. Vanuit ieders discipline werken zij samen aan een totaalaanpak van het beheer, onderhoud en exploitatie van gebouwen.

Vanuit eenzelfde bedrijfscultuur en vanuit een gedeelde visie op het gebied van huisvesting kunnen wij u afzonderlijk of samen bijstaan: individueel beschikbaar, maar altijd met de voordelen van het gehele netwerk achter zich.