Integraal facilitair management

Accommodation Management is uw partner in integraal facilitair management. Wij hebben de mogelijkheden u volledig te ontzorgen op het gebied van gebouwenonderhoud en uw facilitair management, zodat u zich kunt richten op de primaire processen en activiteiten van uw organisatie.

U bepaalt of u uw facilitaire dienstverlening gedeeltelijk of in het geheel uit wilt besteden. Wij leveren in overleg met u een doeltreffende strategie. Zo kan Accommodation Management u helpen veel tijd, energie en geld te besparen. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau. Daarbij hebben wij korte lijnen met partners in alle facetten die bij huisvestingsmanagement komen kijken, en kunnen wij u hierdoor op ieder gebied van dienst zijn wat betreft advies, ondersteuning en inkoop.

Wij leveren:

  • Advies, ondersteuning en inkoop
  • Maatwerk dienstverlening
  • Een uniek samengesteld team van professionals
  • Een proactieve houding om tot kwaliteitsverbetering van uw facilitaire processen te komen
  • Transparantie en eerlijkheid

Eén loket

Accommodation Management fungeert als het enige loket voor u als opdrachtgever voor het gehele collectieve pallet aan ondersteunende activiteiten en gebouwbeheer. Wij managen zowel de soft services (denkt u aan onder andere schoonmaak en catering) als de hard services (gebouwbeheer en technisch onderhoud). Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat wij altijd toegang hebben tot alle benodigde producten en diensten op het gebied van gebouwen en facilitair management. Wij volgen de technologische en facilitaire ontwikkelingen op de voet en zetten deze waar mogelijk in voor een nog beter resultaat.