Energiemanagement

Met een goed energiemanagement kunt u veel kosten besparen. Accommodation management helpt u tot dit resultaat te komen en wij gaan hierbij zo duurzaam mogelijk te werk.

Aan de hand van een goed energiemanagement kunt u veel kosten besparen. Als organisatie heeft u altijd baat bij een zo laag mogelijke energierekening. Accommodation Management helpt u tot dit resultaat te komen en wij gaan hierbij zo duurzaam mogelijk te werk. Uiteraard bepalen wij in samenwerking met u in hoeverre u het beheer van uw energie uit handen geeft.

Voorbeeld:

U heeft een hoog energieverbruik en weet niet waar dat aan ligt. Door het installeren van een energiemeter (EnergyAlert tool) krijgt u meer inzicht in het verbruik op bepaalde tijdstippen. Mogelijk is dit het tijdstip dat de meeste medewerkers op kantoor hun computer, printer en projectorscherm hebben aanstaan. Maar een dergelijke piek in energieverbruik kan ook op een onlogisch tijdstip plaatsvinden. Dan zou de oorzaak kunnen liggen bij de installaties: wellicht zijn deze verouderd of verkeerd afgesteld.

Accommodation Management staat u bij in het beheer van uw energieverbruik, kan u inzicht geven in het terugdringen van verbruik en kosten en kan u begeleiden in het voldoen aan wettelijke verplichtingen rondom energieverbruik. Uiteraard nemen wij hierbij altijd uw MVO-beleid in acht.